· 

Leven

Als de tranen vallen

in de donkere nacht

het bed leeg is

waar ik jou had verwacht

 

Als de vogels fluiten 

en de zon weer schijnt

ik alleen opsta

en mijn hart nog schrijnt

 

Als ik denk aan het gemis

aan wat had kunnen zijn

en nooit zal worden

dan voel ik dat dit leven is

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Contact

Madame Basile B.V.

Daniël Marotstraat 25

4827GE Breda

marloes@madamebasile.nl

06-10339167

 

KvK: 20157305 

IBAN: NL03 KNAB 0407 8549 75

 

 

 

Auteursrecht

Alle teksten en afbeeldingen op deze website vallen onder het auteursrecht. Dat wil zeggen dat u niks mag kopiëren, vermenigvuldigen of mag gebruiken voor privé of commercieel gebruik zonder de uitdrukkelijke toestemming van Marloes Jacobs. Indien u graag een (deel van een) tekst wilt gebruiken kunt u een licentie aanvragen.