· 

Weggezakt

Drijfzand

Blijven lopen

Ogen open

Toch gestrand

 

Weggezakt

Omlaag gezogen

Te veel bepakt

En voorgelogen

 

Samen gaat het beter

Vechten heeft geen zin

Alleen voor geen meter

Zand bereikt m'n kin

 

Nog even 

Dan kopje onder

Blijf ik in leven

Dan is't een wonder

 

Afscheid genomen

Van liefde en leven

Vervlogen dromen

Ik kan niks meer geven

 

Het vat is leeg

Veel meer liefde gegeven

Dan ik kreeg

Ik heb me overgegeven

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Contact

Madame Basile B.V.

Daniël Marotstraat 25

4827GE Breda

marloes@madamebasile.nl

06-10339167

 

KvK: 86349422

IBAN: NL35 RABO 0197 8230 68

 

 

 

Auteursrecht

Alle teksten en afbeeldingen op deze website vallen onder het auteursrecht. Dat wil zeggen dat u niks mag kopiëren, vermenigvuldigen of mag gebruiken voor privé of commercieel gebruik zonder de uitdrukkelijke toestemming van Marloes Jacobs. Indien u graag een (deel van een) tekst wilt gebruiken kunt u een licentie aanvragen.