· 

Zweef

Mijn hart is lief, zacht

en veel te delicaat

Minder sterk dan verwacht

Ik weet me geen raad

 

Welk schild moet ik kiezen

Hoe moet ik handelen

Ik wil mijn hart niet verliezen

Als jij er overheen gaat  wandelen

 

Geloof in mij, hou van mij

Precies zoals ik ben

Sta met me zij aan zij

Ben mijn aller grootste fan

 

Laat zien dat je om me geeft

Dat bij mij zijn nooit went

Laat zien dat je zweeft

Omdat je bij me bent

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Contact

Madame Basile B.V.

Daniël Marotstraat 25

4827GE Breda

marloes@madamebasile.nl

06-10339167

 

KvK: 86349422

IBAN: NL35 RABO 0197 8230 68

 

 

 

Auteursrecht

Alle teksten en afbeeldingen op deze website vallen onder het auteursrecht. Dat wil zeggen dat u niks mag kopiëren, vermenigvuldigen of mag gebruiken voor privé of commercieel gebruik zonder de uitdrukkelijke toestemming van Marloes Jacobs. Indien u graag een (deel van een) tekst wilt gebruiken kunt u een licentie aanvragen.