· 

Voor jou

 

Schalks kijk ik opzij

Ik zie jou, jij ziet mij

Sla mijn ogen neer

Je verrast me, steeds maar weer

 

Ik wil dit niet voelen

Ik wil niet met je kroelen

Ik wil gaan

en voor altijd blijven staan

 

Houd me vast

Hart bekrast

Laat me los

Ben ik de klos?

 

Kom bij me 

Word ik, we?

Laat me gaan

Kom naast me staan

 

 

Je kijkt opzij

Je ziet mij

Dat is goed

Het vergt moed

 

Van jou, van mij

Af en toe al even wij

 

 

 

 

 

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Contact

Madame Basile B.V.

Daniël Marotstraat 25

4827GE Breda

marloes@madamebasile.nl

06-10339167

 

KvK: 86349422

IBAN: NL35 RABO 0197 8230 68

 

 

 

Auteursrecht

Alle teksten en afbeeldingen op deze website vallen onder het auteursrecht. Dat wil zeggen dat u niks mag kopiëren, vermenigvuldigen of mag gebruiken voor privé of commercieel gebruik zonder de uitdrukkelijke toestemming van Marloes Jacobs. Indien u graag een (deel van een) tekst wilt gebruiken kunt u een licentie aanvragen.