Verhalen in vele vormen

De wereld kent de mooiste verhalen, maar de meeste zullen nooit verteld worden. Waarom? Ze blijven in kleine kring, we kunnen de woorden niet vinden, we vinden ze onbeduidend, we zien hun waarde niet. 

Je hoeft niet succesvol of rijk te zijn om je verhaal te laten opschrijven. Het is niet ijdel, niet nobel, niet waanzinnig. Ook jouw verhaal mag er zijn. 

Mag ik het vertellen?Persoonlijke verhalen van gewone mensen

Persoonlijke verhalen hebben mijn hart gestolen. Iedereen op straat heeft minimaal één fantastisch verhaal om te vertellen, maar niemand die het kent. Vaak kennen zelfs naaste mensen alleen de feiten, maar niet de ware gevoelens en motieven die achter keuzes en beslissingen zitten. Waarom? Omdat het moeilijk is om deze gevoelens onder de juiste woorden te brengen. Veel mensen durven dit niet goed omdat ze bang zijn voor oordelen, adviezen of omdat ze gewoon niet geloven dat zij speciaal zijn. 

Het is mijn missie om deze verhalen te vertellen. Zodat je met opgeheven hoofd trots kunt zijn op je verhaal. Het verhaal dat jou uniek en bijzonder maakt. 


Verhalen laten maken

Ben je op zoek naar een persoonlijk verhaal of wil jouw verhaal laten optekenen? Neem contact met me op!

Verhalen lezen

Mijn verhalen zijn op verschillende plekken te lezen. Verhalen die ik voor deze website schrijf vind je hier!

Verhalen kopen

Wil je een bestaand verhaal aankopen? Dat kan, neem even contact met me op en ik bel je snel!