Gedichten of Poëzie? Het is emotie op papier

Mensen willen graag onderscheid maken tussen gedichten en poëzie. Daarnaast bestaat er ook nog proza. Voor mij maakt de naam van de tekst niet zoveel uit. Ook ben ik niet heel erg bezig met het rijmschema. Voor mij is het van primair belang om de emotie goed op papier te krijgen. Spelen met taal, ritme, klank, beeldspraak en zinsbouw is voor mij de essentie van deze vorm van verhalen vertellen. 

Ook voor jou!

Misschien denk je; gedichten, niks voor mij. Toch zien we deze manier van taalgebruik heel veel terug in het dagelijks leven, met name bij speciale gebeurtenissen.

Bij geboortes, overlijden en bruiloften worden vaak gedichtjes en rijmvormen gebruikt. 
Waarom? Ze zeggen in weinig tekst vaak heel veel. Ze geven emotie weer, kunnen op een grappige manier aangeven wat er van de lezer verwacht wordt en zijn kort. 

Op maat gemaakt

Heb je een gedichtje nodig voor op een kaartje en kun je geen geschikte vinden online, of wil je iets persoonlijks? Wil je een speciale herinnering aanhalen of kun je geen woorden vinden voor de boodschap die je wilt uitdragen?

Ik maak graag een persoonlijk gedichtje voor je.
Het hoeft. niet duur te zijn, het kan al vanaf €10,-


Ben je benieuwd naar mijn stijl? Ik plaats regelmatig een gedichtje online. Echter zijn de gedichtjes die ik maak voor mijn klanten persoonlijk, dus die kun je niet terug vinden op de website. 
Hier kun je alvast wat gedichten lezen.

Liever een andere vorm voor jouw herinnering?

Is een gedicht toch niet helemaal je cup of tea? Wil je liever een video, lied of verhaal? Dat kan uiteraard ook! 
De mogelijkheden zijn enorm, ik denk graag met je mee om de juiste manier te vinden om jouw herinnering te vereeuwigen. Dankzij mijn enorme netwerk vinden we altijd een oplossing en een manier die bij je past!