Een goed verhaal verovert harten

Goede verhalen vind je overal, als je goed kijkt en bereid bent om te luisteren. Verhalen hebben ook vele vormen; in woord, beeld, geluid, en een combinatie hiervan. Ik wil me niet conformeren aan één vorm en hou van experimenteren. Ook in opdrachten ben ik bereid om te kijken naar wat er nodig is om het verhaal op de juiste manier te vertellen. De vorm is vaak net zo belangrijk als het verhaal zelf, zeker als het verhaal zich op een specifieke doelgroep richt.

Ook jouw bedrijfsverhaal verkoopt

Het verhaal van jou bedrijf is uniek en bijzonder. Waarom? Omdat het de drijfveer is achter wat je doet. Bedrijfseigenaren hebben tal van reden waarom ze kozen voor een leven als ondernemer. Deze redenen hebben invloed op de missie en visie van het bedrijf.

Echter zie je vaak dat medewerkers en (potentiële) kanten geen idee hebben van dit bedrijfsverhaal. Zonde, want de drijfveren achter een bedrijf kunnen het verschil maken of klanten voor jou kiezen of naar de concurrent gaan.

Vertel wat jou en je bedrijf bijzonder maakt. Heb je moeite om dit gevoel onder woorden te brengen of doe je het al zo lang dat je de redenen uit het oog bent verloren? Laat mij je helpen om jouw verhaal (online) met de wereld te delen.


Verhalen

De mooiste verhalen verzamel ik. Ze worden verwerkt in boeken, onderwijs, liedjes of krijgen een nadere vorm. 

Ook jouw verhaal is bijzonder en vertel ik graag. 

Gedichten

Soms zeggen de paar regels van een gedicht meer dan duizend woorden samen zouden kunnen doen. Het is een sterke vorm van emotie overbrengen.  Mag ik voor jou een gedichtje schrijven?

Onderwijs

Leren doen we overal, vaak is een verplichting en ook nog saai. Ik maak leren weer leuk. Met ruime ervaring in onderwijs op scholen én het bedrijfsleven kan ik leren een boost geven!

In opdracht van...

Haast niks is leuker dan samen met iemand aan een opdracht of project werken. Of dat nou een artikel, webpagina, boek of  onderwijs is. Ik denk graag mee hoe we jouw verhaal kunnen laten leven.