Voorleesboek 'De Piraten van hierboven'

Voorleesboek geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Hardcover

52 pagina's

21 bij 21 cm

ISBN; 978-90-832704-0-1 Nur: 277

 

Nu met gratis boekenlegger!

Piraten van hierboven

€ 19,95

  • Beschikbaar
  • Het product komt meteen naar je toe!

Honger, spoken, treuzelen en fantasie die op hol slaat. Voor kinderen kan bedtijd een hele belevenis zijn. In dit boek neemt Marloes Jacobs je mee op avontuur met Wies en Jette. Twee eigenwijze zusjes die niet altijd braaf gaan slapen als het licht uitgaat.

Dit gezellige voorleesboek, met illustraties van Melissa van ’t Slot, is een feest van herkenning voor ouders en kinderen.


Reacties op het boek

"Heel leuk en herkenbaar geschreven"

 

Manon  (moeder Suze)

"Ik ben heel blij met het boek, ik heb het mee naar school genomen. De juf heeft het voorgelezen in de klas. Alle kinderen vonden het heel leuk!"

 

Fleur (8 jaar)

"Bij sommige verhaaltjes moet ik heel erg lachen!"

                                                 

Eva (6 jaar)

"De verhaaltjes hebben de perfecte lengte om voor te lezen bij het naar bed gaan."

 

Twan (vader Teun en Stef)


Herkenbaar voor groot en klein

Als moeder kent Marloes Jacobs alle smoesjes die haar dochters gebruiken om niet te hoeven slapen. Ze heeft ze omgetoverd in verhaaltjes vertelt vanuit de kinderwereld. Ieder verhaaltje is gebaseerd op een waargebeurd voorval rondom bedtijd van haar kinderen Wies en Jette. Dit grappige voorleesboek is daarom een feest van herkenning voor iedere (groot)ouder. Want voorlezen moet wel leuk zijn en niet te lang duren. De verhaaltjes in het boek kun je allemaal voorlezen onder de vier minuten en kunnen een aanknopingspunt zijn voor een gesprekje over tandenpoetsen, plassen voor het slapen, enge dingen in het donker of een overleden geliefde. 

De verhaaltjes zijn voorzien van illustraties, gemaakt door Melissa van 't slot.

Rust voor het slapen gaan

Uit ervaring weten Marloes en Melissa dat kinderen rond bedtijd gebaat zijn bij rust en regelmaat. Voorlezen is een fijn ritueel om de dag af te sluiten. Daar hoort ook een boek bij dat rust uitstraalt. In samenwerking met Annemiek Jansen en Ineke van Kasteren is 'De piraten van hierboven' een echt kinderboek geworden om dit ritueel mee vorm te geven. Het boek straalt rust uit en prikkelt voldoende om de fantasie van kinderen aan te wakkeren. Dit helpt ze om het laatste restje energie te verbranden en lekker te gaan slapen. 

 

Welterusten lieve schat...

Stuur ook eens een kaartje met de Piraten van hierboven

De prachtige afbeeldingen uit de Piraten van hierboven zijn ook verkrijgbaar als kaartenset!

De kaarten zijn gedrukt op geschubd aquarelpapier en hebben alleen nog boodschap, adres en postzegel nodig!

Een plezier om te versturen en een feest om te krijgen!Dank je wel voor je bijdrage aan het empoweren van vrouwen!

 

Madame Basile geeft sterke vrouwen graag een podium 20% van onze winst doneren we aan projecten die meisje wereldwijd een betere toekomst geven. Door een product van ons te kopen, draag je dus direct bij aan de toekomst van een meisje. 

Mis geen gave verhalen meer!


Contact

Madame Basile B.V.

Daniël Marotstraat 25

4827GE Breda

marloes@madamebasile.nl

06-10339167

 

KvK: 86349422

IBAN: NL35 RABO 0197 8230 68

 

 

 

Auteursrecht

Alle teksten en afbeeldingen op deze website vallen onder het auteursrecht. Dat wil zeggen dat u niks mag kopiëren, vermenigvuldigen of mag gebruiken voor privé of commercieel gebruik zonder de uitdrukkelijke toestemming van Marloes Jacobs. Indien u graag een (deel van een) tekst wilt gebruiken kunt u een licentie aanvragen.