Yes! Eindelijk een gave boodschappentas!

Sta je in de winkel, passen al de ingrediënten van je diner, net niet in je werktas. Plastictassen en herbruikbare tassen kun je overal kopen. Loop je daar met een fel blauwe of gele tas reclame te maken voor je supermarkt. Jij wilt een statement maken. Daarom heb je een tasje van Madame Basile nodig. Met een knipoog, vertel je een verhaal met je tas. Je laat de kaas niet van je brood eten én loopt er kek bij. 

De collectie wordt regelmatig uitgebreid

De eerste collectie die we gemaakt hebben, is speciaal voor stoere mama's. Maar we stromen over van de ideeën, dus nieuwe modellen volgen snel!


Speciaal voor nieuwe moeders

Heb je een hongerige baby? Dan zeul je regelmatig heen en weer met een kolfapparaat en flesjes. Voel je jezelf zo nu en dan net een melkfabriek? Geeft niks, iedere moeder had dat gevoel ooit. Met dit tasje hoef je niks meer uit te leggen. 

 

Durf jij te spotten met het ongemak van borstvoeding en kolven?

Voor moeders die gek worden

Geen seconde rust,  omdat je kroost heel de dag mama roept? Spullen kwijt, honger, een onbenullige vraag, geen moeite willen doen of een ander ongemak. Dan roepen ze mama. Laat het hele gezin subtiel weten dat ze ook een vader hebben!

 

Durf jij de verantwoordelijkheid de rest van de dag bij papa te leggen?

Voor moeders met zeurende kinderen

Krijg je de zenuwen als je met hongerig kroost nog even snel naar de supermarkt moet? Ieder moeder kent de ellende van "Mag ik dit of dat". Laten we eerlijk zijn, meestal komt het neer op snoep, nee en drama in het gangpad. Vreselijk! Misschien is dit tasje de oplossing?

 

Durf jij een statement te maken in de supermarkt?Dank je wel voor je bijdrage aan het empoweren van vrouwen!

 

Madame Basile geeft sterke vrouwen graag een podium 20% van onze winst doneren we aan projecten die meisje wereldwijd een betere toekomst geven. Door een product van ons te kopen, draag je dus direct bij aan de toekomst van een meisje. 


We hebben ook inspirerende boekenleggers!

Iedere boekenlegger is van stevige kwaliteit zodat hij lang meegaat. De voorkant is voorzien van een  afbeelding van een rebelse vrouw en een voor haar typische quote. Op de achterkant vindt je haar verhaal en een vraag aan jou, om je even te herinneren aan jouw eigen kracht bij het lezen van je boek. 

De collectie wordt regelmatig uitgebreid

De boekenleggers passen bij de verhalen op de website over Rebelse Vrouwen. Ik vind het belangrijk dat hun gedachtengoed blijft bestaan. Dat meisjes leren dat ze superkrachten hebben en alles kunnen bereiken wat ze willen. Lezen en leren is een manier voor meisjes om zich te kunnen ontwikkelen. Regelmatig verschijnt er een nieuw verhaal over een rebelse vrouw op de website. Iedere vrouw wordt ook geëerd met een boekenlegger. En ieder meisje of vrouw die een boekenlegger in bezit krijgt, heeft een kleine herinnering dat ook zij de wereld kan veranderen. Contact

Madame Basile B.V.

Daniël Marotstraat 25

4827GE Breda

marloes@madamebasile.nl

06-10339167

 

KvK: 86349422

IBAN: NL35 RABO 0197 8230 68

 

 

 

Auteursrecht

Alle teksten en afbeeldingen op deze website vallen onder het auteursrecht. Dat wil zeggen dat u niks mag kopiëren, vermenigvuldigen of mag gebruiken voor privé of commercieel gebruik zonder de uitdrukkelijke toestemming van Marloes Jacobs. Indien u graag een (deel van een) tekst wilt gebruiken kunt u een licentie aanvragen.