Stoffen tasje "Vader"

Roepen je kinderen ook heel de dag mama? Om gek van te worden. Met dit tasje, wijs je ze subtiel op het feit dat ze ook een vader hebben aan wie ze vragen kunnen stellen. Succes gegarandeerd!

Tasje vader

€ 9,95

  • Pre-sale! Zodra het product beschikbaar is komt het naar je toe. Houd je mail in de gaten!

Aan de lopende band lekkende borsten!

Net bevallen en dan ontploffen je borsten ongeveer zeven keer per dag. In het begin kun je jouw kleintje vaak nog aanleggen, maar dan moet je weer gaan werken. Daar sta je dan met je lekkende borsten, tepelhoedjes, borstkolf en flesjes.  Met deze tas kun je zonder gêne al de spulletjes die je nodig hebt bewaren en hoef je nooit meer uit te leggen wat je gaat doen!


Zeurende kinderen in de supermarkt?

Kinderen zijn geweldig, maar in de winkel is het altijd gedoe, zeker rond etenstijd als ze honger hebben. En maar zeuren om snoep als je probeert te bedenken wat er ook alweer allemaal in die pastasalade moest. Tegenwoordig wijs ik naar m'n tasje en ze weten genoeg. Ideaal! Zij stoppen met zeuren, ik kan nadenken en alle boodschappen kunnen in mijn tasje en rollen niet meer van de voorstoel als ik rem.  


Dank je wel voor je bijdrage aan het empoweren van vrouwen!

 

Madame Basile geeft sterke vrouwen graag een podium 20% van onze winst doneren we aan projecten die meisje wereldwijd een betere toekomst geven. Door een product van ons te kopen, draag je dus direct bij aan de toekomst van een meisje. 

Bestel nu jouw limited rebelse vrouwen boekenlegger!

Iedere boekenlegger is van stevige kwaliteit zodat hij lang meegaat. De voorkant is voorzien van een  afbeelding van een rebelse vrouw en een voor haar typische quote. Op de achterkant vindt je haar verhaal en een vraag aan jou, om je even te herinneren aan jouw eigen kracht bij het lezen van je boek. 

 

De collectie wordt regelmatig uitgebreid

De boekenleggers passen bij de verhalen op de website over Rebelse Vrouwen. Ik vind het belangrijk dat hun gedachtengoed blijft bestaan. Dat meisjes leren dat ze superkrachten hebben en alles kunnen bereiken wat ze willen. Lezen en leren is een manier voor meisjes om zich te kunnen ontwikkelen. Regelmatig verschijnt er een nieuw verhaal over een rebelse vrouw op de website. Iedere vrouw wordt ook geëerd met een boekenlegger. En ieder meisje of vrouw die een boekenlegger in bezit krijgt, heeft een kleine herinnering dat ook zij de wereld kan veranderen. 


Contact

Madame Basile B.V.

Graaf Engelbertlaan 75
4837DS Breda

marloes@madamebasile.nl

076-2007566

 

KvK: 86349422

IBAN: NL35 RABO 0197 8230 68

 

 

 

Auteursrecht

Alle teksten en afbeeldingen op deze website vallen onder het auteursrecht. Dat wil zeggen dat u niks mag kopiëren, vermenigvuldigen of mag gebruiken voor privé of commercieel gebruik zonder de uitdrukkelijke toestemming van Marloes Jacobs. Indien u graag een (deel van een) tekst wilt gebruiken kunt u een licentie aanvragen.