Stoffen tasje "Melkfabriek"

Lekkende borsten, tepelhoedjes, borstkolf en flesjes. Borstvoeding geven is een hele onderneming. En die melk wordt aan de lopende band geproduceerd. Geef een nieuwe moeder deze tas zodat zij zonder gêne de spulletjes die ze nodig heeft kan bewaren. Bijkomend voordeel; ze hoeft nooit meer uit te leggen wat ze gaat doen!

Tasje melkfabriek

€ 9,95

  • Pre-sale! Zodra het product beschikbaar is komt het naar je toe. Houd je mail in de gaten!

Zeurende kinderen in de supermarkt?

Kinderen zijn geweldig, maar in de winkel is het altijd gedoe, zeker rond etenstijd als ze honger hebben. En maar zeuren om snoep als je probeert te bedenken wat er ook alweer allemaal in die pastasalade moest. Tegenwoordig wijs ik naar m'n tasje en ze weten genoeg. Ideaal! Zij stoppen met zeuren, ik kan nadenken en alle boodschappen kunnen in mijn tasje en rollen niet meer van de voorstoel als ik rem.  


Mama, mama, MAMA!!

Woensdagochtend half acht, dankbaar voor de cafeïne in mijn eerste kop koffie van de dag, wrijf ik in mijn ogen. Ik heb slecht geslapen en er ligt een to-do-lijst van hier tot Tokio op me te wachten. Voor ik mijn eerste slok koffie heb doorgeslikt begint het.

"Mama, waar zijn mijn schoenen? "

"Mama, mag ik hagelslag mee naar school?"

"Mama, Jet slaat me!"

"Niet! Mama Wies liegt!"

"Mama, wie komt ons vandaag ophalen?"

"Mama, mag ik met Roel spelen?"

"Mama, gaan we op de fiets?"

Gelukkig had ik vandaag koffie. Herken je dit? Wil jij dan ook niet zeggen; "vraag dat maar aan je vader!"


Dank je wel voor je bijdrage aan het empoweren van vrouwen!

 

Madame Basile geeft sterke vrouwen graag een podium 20% van onze winst doneren we aan projecten die meisje wereldwijd een betere toekomst geven. Door een product van ons te kopen, draag je dus direct bij aan de toekomst van een meisje. 

Bestel nu jouw limited rebelse vrouwen boekenlegger!

Iedere boekenlegger is van stevige kwaliteit zodat hij lang meegaat. De voorkant is voorzien van een  afbeelding van een rebelse vrouw en een voor haar typische quote. Op de achterkant vindt je haar verhaal en een vraag aan jou, om je even te herinneren aan jouw eigen kracht bij het lezen van je boek. 

 

De collectie wordt regelmatig uitgebreid

De boekenleggers passen bij de verhalen op de website over Rebelse Vrouwen. Ik vind het belangrijk dat hun gedachtengoed blijft bestaan. Dat meisjes leren dat ze superkrachten hebben en alles kunnen bereiken wat ze willen. Lezen en leren is een manier voor meisjes om zich te kunnen ontwikkelen. Regelmatig verschijnt er een nieuw verhaal over een rebelse vrouw op de website. Iedere vrouw wordt ook geëerd met een boekenlegger. En ieder meisje of vrouw die een boekenlegger in bezit krijgt, heeft een kleine herinnering dat ook zij de wereld kan veranderen. 


Contact

Madame Basile B.V.

Graaf Engelbertlaan 75
4837DS Breda

marloes@madamebasile.nl

076-2007566

 

KvK: 86349422

IBAN: NL35 RABO 0197 8230 68

 

 

 

Auteursrecht

Alle teksten en afbeeldingen op deze website vallen onder het auteursrecht. Dat wil zeggen dat u niks mag kopiëren, vermenigvuldigen of mag gebruiken voor privé of commercieel gebruik zonder de uitdrukkelijke toestemming van Marloes Jacobs. Indien u graag een (deel van een) tekst wilt gebruiken kunt u een licentie aanvragen.