De piraten van hierboven

Honger, spoken, treuzelen en fantasie die op hol slaat. Voor kinderen kan bedtijd een hele belevenis zijn. In dit boek neemt Marloes Jacobs je mee op avontuur met Wies en Jette. Twee eigenwijze zusjes die niet altijd braaf gaan slapen als het licht uitgaat.

Dit gezellige voorleesboek, met illustraties van Melissa van ’t Slot, is een feest van herkenning voor ouders en kinderen.


Voorleesboek 'De Piraten van hierboven'

Voorleesboek geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

Hardcover

52 pagina's

21 bij 21 cm

ISBN; 978-90-832704-0-1 Nur: 277

 

 

Piraten van hierboven

€ 19,95

  • Beschikbaar
  • Pre-sale! Zodra het product beschikbaar is komt het naar je toe. Houd je mail in de gaten!

Pre-order!

'De Piraten van hierboven' komt uit op 17 september 2022, maar is nu al te bestellen via pre-order, met early bird extra's.

 

Mis de Early Bird extra's niet!

  • Gesigneerd boek
  • Persoonlijke uitnodiging voor de release-party op zaterdag 1 oktober 2022.
  • Gratis Boekenlegger
  • Als eerste op avontuur met Wies, Jette en je (klein)kind

 

 


Doneer de verzendkosten!

Ondersteun Madame Basile in haar missie om vrouwen en meisjes te inspireren met mooie verhalen. Verhalen moeten de wereld in, daarom zijn onze producten vrij van verzendkosten. Door het doneren van je verzendkosten, help je ons om meer en sneller verhalen te creëren. Dank je wel!

Verzendkosten betaald!

€ 4,10

Herkenbaar voor groot en klein

Als moeder kent Marloes Jacobs alle smoesjes die haar dochters gebruiken om niet te hoeven slapen. Ze heeft ze omgetoverd in verhaaltjes vertelt vanuit de kinderwereld. Ieder verhaaltje is gebaseerd op een waargebeurd voorval rondom bedtijd van haar kinderen Wies en Jette. Dit grappige voorleesboek is daarom een feest der herkenning voor iedere (groot)ouder. Want voorlezen moet wel leuk zijn en niet te lang duren. De verhaaltjes in het boek kun je allemaal voorlezen onder de vier minuten en kunnen een aanknopingspunt zijn voor een gesprekje over tandenpoetsen, plassen voor het slapen, enge dingen in het donker of een overleden geliefde. 

De verhaaltjes zijn voorzien van illustraties, gemaakt door Melissa van 't slot.

Rust voor het slapen gaan

Uit ervaring weten Marloes en Melissa dat kinderen rond bedtijd gebaat zijn bij rust en regelmaat. Voorlezen is een fijn ritueel om de dag af te sluiten. Daar hoort ook een boek bij dat rust uitstraalt. In samenwerking met Annemiek Jansen en Ineke van Kesteren is 'De piraten van hierboven' een echt kinderboek geworden om dit ritueel mee vorm te geven. Het boek straalt rust uit en prikkelt voldoende om de fantasie van kinderen aan te wakkeren. Dit helpt ze om het laatste restje energie te verbranden en lekker te gaan slapen. 

 

Welterusten lieve schat...

De eerste proefdruk werd verslonden!

Hoe gaaf is het als je moeder een boek schrijft over jou en je zusje? Wies vindt het geweldig en kan niet wachten tot ze het boek echt in handen heeft. De eerste proefdruk van de opmaak, die maar drie verhaaltjes bevat, heeft ze vaak gelezen. 

Goed kost tijd

Ze moest lang wachten. Het manuscript is geschreven in de zomer van 2021. En nu net voor de Kinderboekenweek 2022 kan ze haar boek trots laten zien en lezen. Het boek is geïllustreerd,  verschillende keren geredigeerd, opgemaakt en gefinetuned. Er zijn keuzes gemaakt, verhaaltjes gesneuveld en gediscussieerd over woorden. Nu precies een jaar later ligt het boek bij de drukker. En komt er weer een droom uit! De volgende droom is binnenkomen in de bestseller top tien. Koop een exemplaar, deel de link van deze pagina met al je vrienden en kennissen en help ons, boek voor boek!

 

 Sneak Peek


Dank je wel voor je bijdrage aan het empoweren van vrouwen!

 

Madame Basile geeft sterke vrouwen graag een podium 20% van onze winst doneren we aan projecten die meisje wereldwijd een betere toekomst geven. Door een product van ons te kopen, draag je dus direct bij aan de toekomst van een meisje. 

Mis geen gave verhalen meer!


Contact

Madame Basile B.V.

Graaf Engelbertlaan 75
4837DS Breda

marloes@madamebasile.nl

076-2007566

 

KvK: 86349422

IBAN: NL35 RABO 0197 8230 68

 

 

 

Auteursrecht

Alle teksten en afbeeldingen op deze website vallen onder het auteursrecht. Dat wil zeggen dat u niks mag kopiëren, vermenigvuldigen of mag gebruiken voor privé of commercieel gebruik zonder de uitdrukkelijke toestemming van Marloes Jacobs. Indien u graag een (deel van een) tekst wilt gebruiken kunt u een licentie aanvragen.