Boekenlegger "Rani"

Een woeste rebellenleider die haar leven gaf voor de onafhankelijkheid van haar land. Gemotiveerd door verdriet, discipline en geloof in rechtvaardige afloop, vocht zij met zwaarden in haar handen en teugels in de mond tot het bittere einde. 

Boekenlegger Rani

€ 5,95

  • Het product komt meteen naar je toe!

Zij weigerde op te geven, zijn jouw waarden ook een oorlog waard?

Op 19 november 1828 wordt er in India een rebels meisje geboren. Als zij pas vier jaar is overlijdt haar moeder. Ze groeit op bij haar vader aan het hof van Peshwa Baji Rao II, de laatste Peshwa van het Maratha-rijk. Of het de afwezigheid is van haar moeder of de vrijheid die ze krijgt van haar vader, zullen we nooit weten. Wel is duidelijk dat deze vrouw een enorme kracht ontwikkelt. Ze sterft tijdens de strijd om onafhankelijkheid en leeft nog steeds door als een legende. Het is tijd dat ook jij kennis maakt met Rani Lakshmibai.


Liane de Pougy

Een bikkelharde zakenvrouw die haar culturele en psychologische kennis wist te combineren met een groot strategisch inzicht. Beroemd en berucht onder de elite van Parijs, werd zij de best betaalde vrouw in haar tijd. 

 

Zet jij jouw vrouwelijkheid al in om je doelen te bereiken?

 

Lees hier haar hele verhaal.


Dank je wel voor je bijdrage aan het empoweren van vrouwen!

 

Madame Basile geeft sterke vrouwen graag een podium 20% van onze winst doneren we aan projecten die meisje wereldwijd een betere toekomst geven. Door een product van ons te kopen, draag je dus direct bij aan de toekomst van een meisje. 

Yes! Eindelijk een gave boodschappentas!

Sta je in de winkel, passen al de ingrediënten van je diner, net niet in je werktas. Plastictassen en herbruikbare tassen kun je overal kopen. Loop je daar met een fel blauwe of gele tas reclame te maken voor je supermarkt. Jij wilt een statement maken. Daarom heb je een tasje van Madame Basile nodig. Met een knipoog, vertel je een verhaal met je tas. Je laat de kaas niet van je brood eten én loopt er kek bij. 

De collectie wordt regelmatig uitgebreid

De eerste collectie die we gemaakt hebben, is speciaal voor stoere mama's. Maar we stromen over van de ideeën, dus nieuwe modellen volgen snel!Contact

Madame Basile B.V.

Graaf Engelbertlaan 75
4837DS Breda

marloes@madamebasile.nl

076-2007566

 

KvK: 86349422

IBAN: NL35 RABO 0197 8230 68

 

 

 

Auteursrecht

Alle teksten en afbeeldingen op deze website vallen onder het auteursrecht. Dat wil zeggen dat u niks mag kopiëren, vermenigvuldigen of mag gebruiken voor privé of commercieel gebruik zonder de uitdrukkelijke toestemming van Marloes Jacobs. Indien u graag een (deel van een) tekst wilt gebruiken kunt u een licentie aanvragen.