Boekenlegger "Liane"

Een bikkelharde zakenvrouw die haar culturele en psychologische kennis wist te combineren met een groot strategisch inzicht. Beroemd en bericht onder de elite van Parijs, werd zij de best betaalde vrouw in haar tijd. 

Boekenlegger Liane

€ 5,95

  • Beschikbaar
  • Het product komt meteen naar je toe!

Het geheim van de courtisane dat iedere vrouw zou moeten kennen!

Op 2 juli 1869 werd er in Frankrijk een rebels meisje geboren in een vooraanstaande militaire familie. Ze had alle kaarten om een comfortabel leven te leiden. Maar koos voor een leven dat haar gehaat en geliefd maakte. Zij werd de best betaalde vrouw van Frankrijk in haar tijd. Haar levensloop zou vrouwen in de 21ste eeuw moeten inspireren. We kunnen heel veel van haar leren. Maar de meeste van ons kennen haar niet. Tot nu. Ik stel je graag voor aan Liane de Pougy.


Rani Lakshmiai

Een woeste rebellenleider die haar leven gaf voor de onafhankelijkheid van haar land. Gemotiveerd door verdriet, discipline en geloof in rechtvaardige afloop, vocht zij met zwaarden in haar handen en teugels in de mond tot het bittere einde. 

 

Ben jij bereid om alles te geven voor de dingen waar je in gelooft?

 

Lees hier haar hele verhaal.


Dank je wel voor je bijdrage aan het empoweren van vrouwen!

 

Madame Basile geeft sterke vrouwen graag een podium 20% van onze winst doneren we aan projecten die meisje wereldwijd een betere toekomst geven. Door een product van ons te kopen, draag je dus direct bij aan de toekomst van een meisje. 

Yes! Eindelijk een gave boodschappentas!

Sta je in de winkel, passen al de ingrediënten van je diner, net niet in je werktas. Plastictassen en herbruikbare tassen kun je overal kopen. Loop je daar met een fel blauwe of gele tas reclame te maken voor je supermarkt. Jij wilt een statement maken. Daarom heb je een tasje van Madame Basile nodig. Met een knipoog, vertel je een verhaal met je tas. Je laat de kaas niet van je brood eten én loopt er kek bij. 

De collectie wordt regelmatig uitgebreid

De eerste collectie die we gemaakt hebben, is speciaal voor stoere mama's. Maar we stromen over van de ideeën, dus nieuwe modellen volgen snel!Contact

Madame Basile B.V.

Graaf Engelbertlaan 75
4837DS Breda

marloes@madamebasile.nl

076-2007566

 

KvK: 86349422

IBAN: NL35 RABO 0197 8230 68

 

 

 

Auteursrecht

Alle teksten en afbeeldingen op deze website vallen onder het auteursrecht. Dat wil zeggen dat u niks mag kopiëren, vermenigvuldigen of mag gebruiken voor privé of commercieel gebruik zonder de uitdrukkelijke toestemming van Marloes Jacobs. Indien u graag een (deel van een) tekst wilt gebruiken kunt u een licentie aanvragen.