Bestel nu jouw limited rebelse vrouwen boekenlegger!

 

Iedere boekenlegger is van stevige kwaliteit zodat hij lang meegaat. De voorkant is voorzien van een  afbeelding van een rebelse vrouw en een voor haar typische quote. Op de achterkant vindt je haar verhaal en een vraag aan jou, om je even te herinneren aan jouw eigen kracht bij het lezen van je boek. 

De collectie wordt regelmatig uitgebreid

De boekenleggers passen bij de verhalen op de website over Rebelse Vrouwen. Wij vinden het belangrijk dat hun gedachtegoed blijft bestaan. Dat meisjes leren dat ze superkrachten hebben en alles kunnen bereiken wat ze willen. Lezen en leren is een manier voor meisjes om zich te kunnen ontwikkelen. Ieder meisje of vrouw die een boekenlegger in bezit krijgt, heeft een kleine herinnering dat ook zij de wereld kan veranderen. 


Boekenlegger "Liane"

Een bikkelharde zakenvrouw die haar culturele en psychologische kennis wist te combineren met een groot strategisch inzicht. Beroemd en bericht onder de elite van Parijs, werd zij de best betaalde vrouw in haar tijd. 

Boekenlegger Liane
€ 5,95

€ 3,95

  • Loop dit product niet mis, het is bijna uitverkocht!!
  • Het product komt meteen naar je toe!

Liane de Pougy

Op 2 juli 1869 werd er in Frankrijk een rebels meisje geboren in een vooraanstaande militaire familie. Ze had alle kaarten om een comfortabel leven te leiden. Maar koos voor een leven dat haar gehaat en geliefd maakte. Zij werd de best betaalde vrouw van Frankrijk in haar tijd. Haar levensloop zou vrouwen in de 21ste eeuw moeten inspireren. We kunnen heel veel van haar leren. Maar de meeste van ons kennen haar niet. Tot nu. Ik stel je graag voor aan Liane de Pougy. 

 

 

Zet jij jouw vrouwelijkheid al in om je doelen te bereiken?

 

Boekenlegger "Rani"

Een woeste rebellenleider die haar leven gaf voor de onafhankelijkheid van haar land. Gemotiveerd door verdriet, discipline en geloof in rechtvaardige afloop, vocht zij met zwaarden in haar handen en teugels in de mond tot het bittere einde. 

Boekenlegger Rani
€ 5,95

€ 3,95

  • Loop dit product niet mis, het is bijna uitverkocht!!
  • Het product komt meteen naar je toe!

Rani Lakshmiai

Op 19 november 1828 wordt er in India een rebels meisje geboren. Als zij pas vier jaar is overlijdt haar moeder. Ze groeit op bij haar vader aan het hof van Peshwa Baji Rao II, de laatste Peshwa van het Maratha-rijk. Of het de afwezigheid is van haar moeder of de vrijheid die ze krijgt van haar vader, zullen we nooit weten. Wel is duidelijk dat deze vrouw een enorme kracht ontwikkelt. Ze sterft tijdens de strijd om onafhankelijkheid en leeft nog steeds door als een legende. Het is tijd dat ook jij kennis maakt met Rani Lakshmibai.

 

Ben jij bereid om alles te geven voor de dingen waar je in gelooft?


Doneer de verzendkosten!

Ondersteun Madame Basile in haar missie om vrouwen en meisjes te inspireren met mooie verhalen. Verhalen moeten de wereld in, daarom delen we de verzendkosten met onze klanten. Door het doneren van je verzendkosten, help je ons om meer en sneller verhalen te creëren. Dank je wel!

Verzendkosten betaald!

€ 5,00


Dank je wel voor je bijdrage aan het empoweren van vrouwen!

 

Madame Basile geeft sterke vrouwen graag een podium 20% van onze winst doneren we aan projecten die meisje wereldwijd een betere toekomst geven. Door een product van ons te kopen, draag je dus direct bij aan de toekomst van een meisje. 


Contact

Madame Basile B.V.

Daniël Marotstraat 25

4827GE Breda

marloes@madamebasile.nl

06-10339167

 

KvK: 86349422

IBAN: NL35 RABO 0197 8230 68

 

 

 

Auteursrecht

Alle teksten en afbeeldingen op deze website vallen onder het auteursrecht. Dat wil zeggen dat u niks mag kopiëren, vermenigvuldigen of mag gebruiken voor privé of commercieel gebruik zonder de uitdrukkelijke toestemming van Marloes Jacobs. Indien u graag een (deel van een) tekst wilt gebruiken kunt u een licentie aanvragen.