Bestel nu jouw limited rebelse vrouwen boekenlegger!

 

Iedere boekenlegger is van stevige kwaliteit zodat hij lang meegaat. De voorkant is voorzien van een  afbeelding van een rebelse vrouw en een voor haar typische quote. Op de achterkant vindt je haar verhaal en een vraag aan jou, om je even te herinneren aan jouw eigen kracht bij het lezen van je boek. 

De collectie wordt regelmatig uitgebreid

De boekenleggers passen bij de verhalen op de website over Rebelse Vrouwen. Wij vinden het belangrijk dat hun gedachtegoed blijft bestaan. Dat meisjes leren dat ze superkrachten hebben en alles kunnen bereiken wat ze willen. Lezen en leren is een manier voor meisjes om zich te kunnen ontwikkelen. Ieder meisje of vrouw die een boekenlegger in bezit krijgt, heeft een kleine herinnering dat ook zij de wereld kan veranderen. 


Liane de Pougy

Een bikkelharde zakenvrouw die haar culturele en psychologische kennis wist te combineren met een groot strategisch inzicht. Beroemd en berucht onder de elite van Parijs, werd zij de best betaalde vrouw in haar tijd. 

 

 

Zet jij jouw vrouwelijkheid al in om je doelen te bereiken?

 

Rani Lakshmiai

Een woeste rebellenleider die haar leven gaf voor de onafhankelijkheid van haar land. Gemotiveerd door verdriet, discipline en geloof in rechtvaardige afloop, vocht zij met zwaarden in haar handen en teugels in de mond tot het bittere einde. 

 

Ben jij bereid om alles te geven voor de dingen waar je in gelooft?Dank je wel voor je bijdrage aan het empoweren van vrouwen!

 

Madame Basile geeft sterke vrouwen graag een podium 20% van onze winst doneren we aan projecten die meisje wereldwijd een betere toekomst geven. Door een product van ons te kopen, draag je dus direct bij aan de toekomst van een meisje. 


Yes! Eindelijk een gave boodschappentas!

Sta je in de winkel, passen al de ingrediënten van je diner, net niet in je werktas. Plastictassen en herbruikbare tassen kun je overal kopen. Loop je daar met een fel blauwe of gele tas reclame te maken voor je supermarkt. Jij wilt een statement maken. Daarom heb je een tasje van Madame Basile nodig. Met een knipoog, vertel je een verhaal met je tas. Je laat de kaas niet van je brood eten én loopt er kek bij. 

De collectie wordt regelmatig uitgebreid

De eerste collectie die we gemaakt hebben, is speciaal voor stoere mama's. Maar we stromen over van de ideeën, dus nieuwe modellen volgen snel!
Contact

Madame Basile B.V.

Graaf Engelbertlaan 75
4837DS Breda

marloes@madamebasile.nl

076-2007566

 

KvK: 86349422

IBAN: NL35 RABO 0197 8230 68

 

 

 

Auteursrecht

Alle teksten en afbeeldingen op deze website vallen onder het auteursrecht. Dat wil zeggen dat u niks mag kopiëren, vermenigvuldigen of mag gebruiken voor privé of commercieel gebruik zonder de uitdrukkelijke toestemming van Marloes Jacobs. Indien u graag een (deel van een) tekst wilt gebruiken kunt u een licentie aanvragen.