De piraten van hierboven

Voorleesboek 'De Piraten van hierboven'
Voorleesboek geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Hardcover 52 pagina's 21 bij 21 cm ISBN; 978-90-832704-0-1 Nur: 277   Dit boek is alleen nog te bestellen via je eigen boekhandel, amazon of bol.com ... (meer lezen)
€ 19,95 1
Kaartenset 'De piraten van hierboven"
De prachtige afbeeldingen uit de Piraten van hierboven zijn ook verkrijgbaar als kaartenset! De kaarten zijn gedrukt op geschubd aquarelpapier en hebben alleen nog boodschap, adres en postzegel nodig! Een plezier om te versturen en ... (meer lezen)
€ 7,95 1

Rebelse boekenleggers

Boekenlegger "Liane"
Een bikkelharde zakenvrouw die haar culturele en psychologische kennis wist te combineren met een groot strategisch inzicht. Beroemd en bericht onder de elite van Parijs, werd zij de best betaalde vrouw in haar tijd. 
€ 5,95 € 3,95 1
Boekenlegger "Rani"
Een woeste rebellenleider die haar leven gaf voor de onafhankelijkheid van haar land. Gemotiveerd door verdriet, discipline en geloof in rechtvaardige afloop, vocht zij met zwaarden in haar handen en teugels in de mond tot het bittere einde. ... (meer lezen)
€ 5,95 € 3,95 1

Je liefste vriendin, dat ben jij!

De hele dag ben je in de weer, met van alles en nog wat. Je moet de perfecte moeder, partner, professional, dochter en vriendin zijn. Maar lieve schat, loop je niet een beetje aan jezelf voorbij? Moet je niet af en toe gewoon lief zijn voor jezelf en de wereld laten weten dat je meer bent dan wie zij nodig hebben? 

Heb je zin om een subtiel een statement te maken? Dan zijn de producten van Madame Basile echt iets voor jou. Ze zijn ontworpen om te gebruiken in het openbaar en geven subtiel en met een knipoog aan dat jij een gave vrouw bent, met dromen en wensen. Dat je graag helpt, maar ook grenzen kent.


Stoute      draagtasjes

Moeders opgelet! Heb je regelmatig last van zeurende kinderen of krijg je ongepaste vragen over kolven en borstvoeding? Dan word je vast blij van deze tasjes!

Rebelse boekenleggers

Ezelsoren opgelet! Jullie zijn verleden tijd met deze rebelse boekenleggers. Ze helpen je niet alleen te onthouden waar je gebleven was, maar inspireren je elke keer dat je gaat lezen!

Zelfverzekerde           jij

Onzekere vrouw opgelet! Jij bent veel stoerder en inspirerender dan je zelf door hebt. Gaat alles al helemaal goed? Nee natuurlijk niet! Wil je aan jezelf werken, dan helpen we je graag!


Producten met een verhaal

 Alle producten van Madame Basile zijn gebaseerd op een verhaal van een bekende of onbekende vrouw. De verhalen kun je lezen in de boekenkast. Je kunt ons ook volgen op instagram

De collectie wordt regelmatig uitgebreid

Wij vinden het belangrijk dat verhalen van vrouwen verteld worden en hun gedachtegoed blijft bestaan. We willen meisjes leren dat ze superkrachten hebben en alles kunnen bereiken wat ze willen. Lezen en leren is een manier voor meisjes om zich te kunnen ontwikkelen. Regelmatig verschijnt er een nieuw verhaal over een sterke, rebelse of bijzondere vrouw op de website. Door onze producten te kopen draag je bij aan het vertellen van hun verhaal en kunnen wij nieuwe verhalen in de wereld brengen. Zo inspireren we samen steeds mee vrouwen en verbeteren we de toekomst van meisjes. 


Af en toe wat inspiratie nodig?


Dank je wel voor je bijdrage aan het empoweren van vrouwen!

 

Madame Basile geeft sterke vrouwen graag een podium 20% van onze winst doneren we aan projecten die meisje wereldwijd een betere toekomst geven. Door een product van ons te kopen, draag je dus direct bij aan de toekomst van een meisje. 


Contact

Madame Basile B.V.

Daniël Marotstraat 25

4827GE Breda

marloes@madamebasile.nl

06-10339167

 

KvK: 20157305 

IBAN: NL03 KNAB 0407 8549 75

 

 

 

Auteursrecht

Alle teksten en afbeeldingen op deze website vallen onder het auteursrecht. Dat wil zeggen dat u niks mag kopiëren, vermenigvuldigen of mag gebruiken voor privé of commercieel gebruik zonder de uitdrukkelijke toestemming van Marloes Jacobs. Indien u graag een (deel van een) tekst wilt gebruiken kunt u een licentie aanvragen.