Liane de Pougy

7,4 bij 21 cm met ronde hoeken. 

Boekenlegger Liane de Pougy

€ 5,95

  • Loop dit product niet mis, het is bijna uitverkocht!!
  • Het product komt meteen naar je toe!

Rani Lakshmibai

7,4 bij 21 cm met ronde hoeken. 

Boekenlegger Rani Lakshmibai

€ 5,95

  • Loop dit product niet mis, het is bijna uitverkocht!!
  • Het product komt meteen naar je toe!

Ook leuk als cadeau!

Sterke, mooie en dames van betekenis moeten herinnerd worden! De collectie rebelse vrouwen zal blijven groeien, maar van iedere dame is maar een gelimiteerd aantal stuks beschikbaar, dus ben er snel bij en spaar ze allemaal!


Bestel nu jouw limited rebelse vrouwen boekenlegger!

Iedere boekenlegger is van stevige kwaliteit zodat hij lang meegaat. De voorkant is voorzien van een  afbeelding van een rebelse vrouw en een voor haar typische quote. Op de achterkant vindt je haar verhaal en een vraag aan jou, om je even te herinneren aan jouw eigen kracht bij het lezen van je boek. 

 

De collectie wordt regelmatig uitgebreid

De boekenleggers passen bij de verhalen op de website over Rebelse Vrouwen. Ik vind het belangrijk dat hun gedachtengoed blijft bestaan. Dat meisjes leren dat ze superkrachten hebben en alles kunnen bereiken wat ze willen. Lezen en leren is een manier voor meisjes om zich te kunnen ontwikkelen. Regelmatig verschijnt er een nieuw verhaal over een rebelse vrouw op de website. Iedere vrouw wordt ook geëerd met een boekenlegger. En ieder meisje of vrouw die een boekenlegger in bezit krijgt, heeft een kleine herinnering dat ook zij de wereld kan veranderen. 


Dank je wel voor jouw bijdrage aan het empoweren van vrouwen!

 

Madame Basile geeft sterke vrouwen graag een podium én is druk bezig met het creëren van nieuwe content en boeken. Door het kopen van een boekenlegger ben je nooit meer kwijt waar je gebleven was én steun je de geboorte van nieuwe verhalen! 


De nieuwste verhalen als eerste in je mailbox?

Schrijf je in en je ontvangt al onze verhalen,  publicaties, nieuws en andere leuke dingen direct in je mailbox.