LEVEL UP

Heb jij wel eens het gevoel dat je tegen de bierkaai aan het vechten bent? Weet je niet goed meer wat jij eigenlijk wilt? Heb je geen tijd meer voor jezelf? Luistert er niemand naar je? Dan ben je vast een vrouw die alles goed wil doen en het gevoel heeft dat ze op alle fronten faalt. Gelukkig is dat niet het geval. Je weet gewoon even niet meer hoe je alles tegelijk moet doen, zonder jezelf uit het oog te verliezen. En dat is precies waarom Madame Basile het P.O.W.E.R Programma heeft ontwikkeld. 


Geen gelul, maar een programma dat werkt!

P.O.W.E.R is een programma om vrouwen en moeders te helpen hun leven weer in eigen hand te krijgen. 

Het is ontwikkeld naar wetenschappelijke inzichten en bevat 'best practices' uit binnen- en buitenland, met praktische direct toepasbare handvaten, tips en informatie. 

De onderdelen van het programma sluiten op elkaar en bieden samen een oplossing voor een nieuw hoofdstuk in je leven. Waarin jij ook een hoofdrol mag spelen.

Onderdelen van het P.O.W.E.R Programma

Possy

 

Onderzoek na onderzoek bewijst dat vrouwen geweldige leiders zijn, langer leven, de samenleving bij elkaar houden en nog steeds niet voor vol worden aan gezien. Verzamel een sterke groep mensen om je heen die in je geloven, zodat jij kan floreren als de vrouw die je wilt zijn. 

Own it

Naast dat je een groep moet hebben die je steunt en stuwt, zul je zelf ook aan de bak moeten. In dit onderdeel van het programma leer je om de verantwoordelijkheid terug te nemen voor je leven tot nu toe en voor het gedeelte dat nog gaat volgen. Werk aan je zelfvertrouwen, controle, doelen en wensen. 

Work it

Zonder hard werk is er nog nooit iets gedaan. Maar hard werken doe je al en dat levert niet altijd de resultaten op die je wilt.  Harder werken is niet de oplossing, slimmer werken wel. Met wat creativiteit, buiten de box plannen en lef, creëer je makkelijk een extra dag in de week. 

Energize

Vrouwen hebben onnoemelijk veel dingen te doen op een dag en willen deze ook het liefst allemaal perfect doen, zonder zichzelf voorbij te lopen. Daarvoor heb je niet alleen energie nodig. Maar ook de juiste dosis op ieder moment. Zorg dat je energie niet weglekt en vul je energie regelmatig aan.  

Rest

Slapeloze nachten, zorgen, druk in je hoofd? Of heerlijk geslapen, maar gebroken wakker worden.  Slaap is niet de enige manier om rust te krijgen. Er zijn tal van manieren om je slaap te verbeteren én om te rusten op andere manieren. Wist je dat verschillende delen van je lijf op een andere manier uitrusten? Zorg dat je precies weet, welke manier van rusten je wanneer moet inzetten!

Het hele programma of een deel?

Het P.O.W.E.R Programma bestaat uit losse cursussen, workshops en trainingen, die je los kunt volgen. Wil je de hele experience, dan ben je van harte welkom om het hele programma te volgen. 

Let op! Het programma wordt in delen uitgerold en is nog niet in zijn geheel beschikbaar. De verwachting is dat het gehele programma in zijn geheel beschikbaar is vanaf januari. Schrijf je in als vriendin om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen en (digitale) bijeenkomsten van het P.O.W.E.R Programma. 

Start meteen!

Vooral moeders weten soms van gekkigheid niet meer wat ze aan het doen zijn. Alles onthouden en doen. Werken,  het huishouden bestieren, helpen op school, er leuk uit zien, de verjaardag van je vriendin niet vergetenen op tijd de gymkleren wassen. Herkenbaar? Schrijf je in voor de eerste cursus in het P.O.W.E.R programma; de W van Work smart, not hard! 


Zullen we vriendinnen worden?


Contact

Madame Basile B.V.

Daniël Marotstraat 25

4827GE Breda

marloes@madamebasile.nl

06-10339167

 

KvK: 86349422

IBAN: NL35 RABO 0197 8230 68

 

 

 

Auteursrecht

Alle teksten en afbeeldingen op deze website vallen onder het auteursrecht. Dat wil zeggen dat u niks mag kopiëren, vermenigvuldigen of mag gebruiken voor privé of commercieel gebruik zonder de uitdrukkelijke toestemming van Marloes Jacobs. Indien u graag een (deel van een) tekst wilt gebruiken kunt u een licentie aanvragen.