Jouw verhaal vertellen?

Het leven kabbelt voort, je doet je ding. Toch zijn er in ieder leven momenten, dagen, gebeurtenissen die bijzonder zijn. Om wat voor reden dan ook. Je kunt denken aan de grote dingen; ziekte, dood, bruiloften, geboortes, verjaardagen. Maar soms zijn de kleine dingen misschien nog wel veel bijzonderder. Het gevoel dat je had toen je dochter haar eerste stapjes zetten. De trots die je voelde toen je jouw diploma ophaalde, het zien van je moeder na een lange reis. Deze herinneringen wil je soms koesteren en doorgeven. 

Kun je er geen woorden aan geven? Ik wel. Ik luister graag naar jouw verhaal en zet deze om in een herinnering. Voor jezelf, om weg te geven of om te delen. 

Mag ik?

Tijd voor een kop thee en een goed gesprek?

Wil je bespreken wat de mogelijkheden zijn? Ik denk graag met je mee. 

Duur? Helemaal niet! Een persoonlijk gedichtje kun je al bestellen vanaf €10,- per stuk

 

Laat hieronder je gegevens achter en voor je het weet is de herinnering die je koestert tastbaar. 

Tot snel!

 

Liefs Marloes

Contact

Madame Basile B.V.

Daniël Marotstraat 25

4827GE Breda

marloes@madamebasile.nl

06-10339167

 

KvK: 86349422

IBAN: NL35 RABO 0197 8230 68

 

 

 

Auteursrecht

Alle teksten en afbeeldingen op deze website vallen onder het auteursrecht. Dat wil zeggen dat u niks mag kopiëren, vermenigvuldigen of mag gebruiken voor privé of commercieel gebruik zonder de uitdrukkelijke toestemming van Marloes Jacobs. Indien u graag een (deel van een) tekst wilt gebruiken kunt u een licentie aanvragen.