Verhalen

Verhalen · 18. juni 2021
Heerlijk rebels niet doen, wat moet. Zelfs er over schrijven doet me plezier!
Verhalen · 21. mei 2021
Mijn reis van depressie en eenzaamheid naar een nieuw begin vol dromen, ambitie en levenslust.

Zeevonk
Verhalen · 14. mei 2021
Op het strand is ook een fotograaf. Het strand en de Noordzee voelen als zijn thuis. Het water boezemt hem angst in, maar met zijn camera durft hij al de geheimen en verhalen die zich op de zeebodem bevinden op te zoeken. Het duikpak en de lens van de camera maken het water veilig genoeg om op onderzoek uit te gaan. De zeevonk kan hij fotograferen vanaf het strand. Een nat pak blijft hem vandaag bespaard.
Verhalen · 09. mei 2021
De schrik slaat om mijn hart. Is dit de dag dat hij besluit dat het avontuur aanlokkelijker is dan het ritme van mijn huishouden? Ik geef hem geen ongelijk. Als ik kon kiezen tussen avontuur en iedere dag hetzelfde ritme, wist ik het ook wel.

Ongelofelijke Koningsdag
Verhalen · 28. april 2021
Het geluid van feestvierders neemt toe, zij voelen het ook. Mensen met kinderen maken zich uit de voeten. Jongeren trekken zich niks aan van het toenemende gezag. Ze trekken nog een blikje uit de koelbox, de muziek gaat nog een beetje harder. Er wordt gesneerd, stoere praat geuit, gefloten, uitgedaagd. Een man loopt voorbij, kijkt en zucht. Hij haalt zijn schouders op, schud zijn hoofd en loopt door.