· 

Mij

Jij en ik

hebben vonken

Van jou

gaat mijn hart harder bonken

Ik kijk in je ogen

zie daar mij

Door jouw ogen

van heel dichtbij

 

Jij vindt me prachtig

precies zoals ik ben

Zodat ik ook

mezelf weer terug herken

Het leven is lichter

de spiegel minder streng

Het maakt me bang

ik vind het eng

 

Want als je gaat

neem je het mee

Ik zal je missen

mijn hart vol heimwee

Naar de momenten, de liefde, de kussen

dit allemaal

Maar vooral naar mij

want bij jou ben ik speciaal  

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Contact

Madame Basile B.V.

Daniël Marotstraat 25

4827GE Breda

marloes@madamebasile.nl

06-10339167

 

KvK: 20157305 

IBAN: NL03 KNAB 0407 8549 75

 

 

 

Auteursrecht

Alle teksten en afbeeldingen op deze website vallen onder het auteursrecht. Dat wil zeggen dat u niks mag kopiëren, vermenigvuldigen of mag gebruiken voor privé of commercieel gebruik zonder de uitdrukkelijke toestemming van Marloes Jacobs. Indien u graag een (deel van een) tekst wilt gebruiken kunt u een licentie aanvragen.